Iedere vrouw kent ze wel. De probleemgebieden. Net die onderdelen van je lijf die je wel anders zou willen zien, maar waar vet altijd blijft zitten. Hoe hard je ook je best doet in de sportschool. De oplossing is echter dichterbij dan je denkt. Met CoolSculpting pak je jouw probleemgebieden zeer gericht aan. Zonder operatie of injecties en zonder maanden van herstel. Hoe dan? Lees maar!
CoolSculpting

CoolSculping is de oplossing voor die vervelende vetcellen

Na maanden en maanden trainen in de sportschool en jezelf geen enkel pleziertje gunnen qua eten en drinken kom je tot de conclusie: het lukt niet. Dat is natuurlijk hartstikke frustrerend. Je hebt zó je best gedaan en nog heb je dijen die nooit in een normale broek gaan passen. Of een buikje dat tijdens je laatste zwangerschap heel schattig was. Maar je kind is inmiddels 4. De oplossing is CoolSculpting. Door het bevriezen en dus laten afsterven van die rottige vetcellen zorg je ervoor dat ze verdwijnen om niet meer terug te komen. Bij afvallen en trainen worden je vetcellen alleen maar kleiner, maar met CoolSculpting kun je ze écht gedag zeggen.

Kan CoolSculpting ook mijn onderkin verwijderen?

Jazeker! CoolSculpting is ook zeer geschikt voor het verwijderen van vetcellen uit de onderkin. De onderkin is voor veel vrouwen een groot probleem. Je kunt namelijk trainen wat je wilt, maar de onderkin blijft heel lang gewoon aanwezig. Pas als je richting ondergewicht gaat zal je onderkin misschien wat minder worden. Maar dat is natuurlijk geen optie. Met CoolSculpting pak je die vervelende onderkin grondig en veilig aan.

Moet ik op dieet na de CoolSculpting behandeling?

Nee. Juist niet! De CoolSculpting behandeling zal in veel gevallen net het laatste zetje naar tevredenheid zijn. Waarschijnlijk ben je al even bezig met trainen en op je voeding letten. Maar lukt het je niet om de laatste randjes weg te krijgen. Dat is het moment om CoolSculpting te overwegen. Na vaak maar 1 behandeling heb je je lijf op orde. Je hoeft dan niet te starten met een dieet of voedingssupplementen. De kans is vrij groot dat je in de periode voor CoolSculpting al geleerd hebt om je leefwijze aan te passen. Door de fantastische resultaten die je gaat zien, wordt je motivatie om op die manier door te gaan vast nog groter. Wanneer je toch weer (wat) aankomt na de behandeling, zal het vet zich over je hele lichaam verdelen en zich niet per se concentreren op de behandelde gebieden.