Inmiddels kent iedereen het prachtige merk Cowboysbag wel. Het is dan ook écht de moeite van het bekijken en kopen waard. Ga er maar eens goed voor zitten. Kopje thee en een lekker chocolaatje erbij. Pinpas in de aanslag en shoppen maar! Voor de kwaliteit die je krijgt is Cowboysbag echt geen duur merk. En je mag jezelf af en toe best even verwennen, toch?

Cowboysbag in verschillende soorten en maten

Cowboysbag is in veel soorten en maten te verkrijgen. Je kunt op de site elegante clutches vinden in diverse kleuren. Zo heb je altijd de juiste tas bij je op een feestje. Een tasje met precies voldoende ruimte voor je mobiel, je sleutels en je lippenstift. Omdat de clutch in diverse kleuren te verkrijgen is, kun je deze Cowboysbag altijd mooi combineren met je schoenen en de rest van je outfit. Wanneer je geen zin hebt om tijdens een feestje continu met een tas in je handen te lopen is een crossbodytasje misschien iets voor je. Deze kleine tasjes kun je overdwars over je lichaam dragen door het mooie hengsel. Ze zijn misschien wat minder geschikt voor groot gala, maar voor een gewoon feestje zijn ze een echte aanrader.
Cowboysbag

Wat is de meest bekende Cowboysbag?

Dan moet ik toch gaan voor The Little Bag. Een prachtige, praktische handtas. Je kunt er al je dagelijks gebruikte spullen in kwijt. En nog veel meer. Want deze Cowboysbag heet misschien The Little Bag, je kunt er héél veel in meenemen. Behalve je sleutels, mobiel en je lippenstift kun je er ook gemakkelijk een kladblokje, pennen, zakdoekjes en zelfs een flesje water in kwijt. Ruimte genoeg dus! The Little Bag is verkrijgbaar in maar liefst negen kleuren. Er is dus altijd een tas naar jouw wens te vinden.

The Bag van Cowboysbag is erg veelzijdig!

The Bag van Cowboysbag is verkrijgbaar in 12 kleuren. De tas is heerlijk groot. En dus érg geschikt voor allerlei doeleinden. Je kunt er je laptop in kwijt. En dan ook nog je lunchbox, je thermosfles en je papieren. En dan heb je nog genoeg vakjes over om je muis, je leesbril, je zakdoekjes en je haarklem mee te nemen. Je kunt ‘m gebruiken als luiertas. Juist door de vele vakjes is deze Cowboysbag hiervoor fijn. Nooit meer graaien naar een speen of spuugdoekje in een te volle tas. Geef alles een vaste plek en jij kunt daadwerkelijk terugvinden wat je hebt meegenomen.