Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Of zie je door de troep de spullen niet meer. Dan wordt het tijd om dat eens flink aan te pakken. Nu kun je natuurlijk al veel spullen naar de kringloop brengen of er familie of vrienden blij mee maken, maar sommige spullen… Die zijn gewoon stuk, oud en niet meer te gebruiken. Daarvoor kun je een restafval container huren. Je weet wel, een grijze Kliko of Otto, net hoe ze ‘m noemen bij jou in de omgeving. In deze restafval container kun je heel wat afval kwijt. Zo ben je in no-time weer helemaal op orde.

Een extra restafval container huren, is dat niet overdreven?

Ik vind van niet. Je kunt door het huren van een extra restafval container in een keer in een opgeruimd huis leven of je fiets uit een opgeruimde schuur halen. In veel steden heb je te maken met gezamenlijke containers. Hier mag je een bepaald aantal keren afval in storten. Soms is dat gewoon niet genoeg en wil je even hard doorwerken. Als je geen extra restafval container huurt, heb je kans dat de troep nog weken je pad blokkeert. In je tuin of misschien zelfs wel in je huis. Dat schiet natuurlijk niet op, daarvoor heb je niet zo hard gewerkt.

Wanneer zou je een restafval container huren?

Het is bijvoorbeeld slim om aan het eind van het collegejaar een extra restafval container te huren voor je studentenhuis. Je wilt immers niet aan het eind van de zomer terugkomen in een grote zwijnenstal. Maak er een verplichting van dat iedereen zijn of haar kamer opruimt en je weet dat het niet zal stinken na de zomer. Om dat te faciliteren is een restafval container wel handig. Want aan het eind van de zomer binnenstappen in een studentenhuis waar het vuil in zakken door het hele huis ligt is ook geen pretje.

Zakelijk een restafval container huren?

Je kunt ook prima zakelijk een restafval container huren. Voor op kantoor, maar ook zeker in je werk kan zo’n ding hartstikke handig zijn. Bijvoorbeeld als je voor je beroep huizen ontruimt. Je sluit dan heel gemakkelijk een contract af met de verhuurder van de containers. Zo kun je precies afspreken welke container je waar en voor welke termijn nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel en naar het legen heb je geen omkijken, dat wordt allemaal geregeld.
Restafval container