In ons kleine kikkerlandje wil het nog wel eens regenen. Of sneeuwen. Of hagelen. Vaak nog in combinatie met een flinke windkracht ook. Laat daarom als bedrijf, organisatie of instelling eens een paraplu bedrukken met het eigen logo/beeldmerk en/of de bedrijfsnaam. Er zullen gelegenheden genoeg zijn waarbij de paraplu van pas komt, dus een paraplu bedrukken is zéker de moeite waard.

Een paraplu bedrukken voor de sportvereniging

Helemaal met buitensporten als voetbal, hockey en rugby is het fijn als in ieder geval de toeschouwers droog blijven als het regent. Bij niet alle sportvereniging is een overdekte tribune gebouwd. Het is daarom voor sportverenigingen dé manier om de kas te spekken: laat een paraplu bedrukken en verkoop deze aan de toeschouwers. Dat moet ook zéker intimiderend werken voor de tegenstander. Zo’n hele kant van het veld die onder één paraplu lijkt te staan. Ook voor de vrijwilligers van de sportvereniging kun je een paraplu bedrukken laten. Wat denk je van de lijnrechter, de coach en de verzorgers? Zij verdienen het ook zeker om droog te staan of zitten tijdens een wedstrijd.
Paraplu bedrukken

Een paraplu bedrukken voor de nieuwbouw

Als je als projectontwikkelaar een nieuwbouwwijk gaat plaatsen krijg je vast veel kijkers. Mensen die met eigen ogen willen zien hoe hun nieuwbouwhuis vordert. Als projectontwikkelaar kun je natuurlijk veel garanties geven, maar nooit voor het weer. Wanneer je een paraplu bedrukken laat met jouw logo kunnen de toekomstige bewoners ook in de regen hun nieuwe paleisje komen bekijken. Door de naam van de nieuwbouwwijk op de paraplu te laten drukken, zorg je ook nog eens dat ze een uniek cadeau krijgen dat ook in de toekomst nog te gebruiken is.

Een paraplu bedrukken, maar welke dan?

Wanneer je op de site kijkt, zie je dat de keuze enorm is. Je kunt een paraplu bedrukken laten in iedere gewenste kleur. Kies je voor een kleine, opvouwbare paraplu of juist voor een paraplu die ook gelijk dienst kan doen als zitje? Kies je voor een simpelere goedkopere paraplu of laat je een paraplu bedrukken die er op gebouwd is de hevigste stormen te doorstaan? Je kunt paraplu’s laten bedrukken met meerdere kleuren op één scherm. Bijvoorbeeld twee kleuren afgewisseld in banen. Of je kiest misschien voor een paraplu met allemaal verschillende kleuren doek. De keuze is aan jou en je bedrijf. Als je een cadeau weggeeft, zorg je er natuurlijk voor dat het de uitstraling heeft die jij wilt.