Ben je op zoek naar een zonvakantie? Het altijd reizende volk der Nederlanden vinden we over de hele wereld. Maar wanneer we de keuze moeten maken tussen een zonvakantie en iets anders, dan kiezen we toch altijd nog vaak voor de zonvakantie. En om goede redenen. We hebben wel een kustlijn in ons kikkerlandje, maar die kent niet de pracht en praal van de stranden van Bali, Bora-Bora of Cuba. Ook het weer in Nederland valt (soms) tegen. Het is dus niet zo gek dat we graag op zonvakantie gaan en de zon achterna gaan.

Onze favoriete zonvakantie

We hebben eens goed gekeken en een aantal van onze favoriete zonvakanties op een rij gezet van onze favoriete reisbureaus. Wat dacht je bijvoorbeeld van een reis naar Cuba? Je begint deze vakantie in Havana, waar je twee nachten overnacht en de kans krijgt om deze prachtige stad van binnen en buiten te leren kennen. Na deze twee dagen en nachten gaat de reis verder naar Trinidad. Aan de kust van de Caribische Zee verblijf je in een all-inclusive hotel met heerlijk eten en verfrissende zwembaden. Ga de stad Trinidad in en ontdek wat de Cariben te bieden hebben. Op de zesde dag vertrek je weer naar Havana waar je tevens op ontdekkingstocht kunt gaan en met een oldtimer de stad door kan cruisen. De laatste drie nachten verblijf je in Varadero, waar je de prachtige onderwaterwereld kunt ontdekken en van zwembaden en ander hotelfaciliteiten kunt genieten.

10-daagse vakantie aan het strand

Een andere reis die ons zeer aanspreekt is de 10-daagse vakantie op Bali. Je verblijft in het zeer aangename Ramada Bintang Bali Resort, dat direct aan het strand ligt. Je kunt bijna van je balkon in de zee duiken! Op het resort vind je tal van restaurants, zwembaden, bars en andere uitgaansmogelijkheden. Bovendien is er een prachtige boulevard en kun je de wandeling van je leven maken op het prachtige strand.

Zonvakantie: zee, strand en genieten

Bij online reisbureaus kun je kiezen uit de mooiste strandvakanties en vlieg je voor goede prijzen naar verre en zonnige bestemmingen. Wanneer je wilt ontsnappen aan de alledaagse drukte en heerlijk wil genieten van zon, zee en strand, dan is een van de vele vakanties die je via online reisbureaus kunt boeken ideaal. Daar vind je meer dan zestig zonvakanties naar verschillende locaties en hotels. Kijk snel op een van de vele website, waar je vaak ook ervaringen kunt lezen van andere reizigers en tips en informatie kunt krijgen om alles uit je zonvakantie te halen.