Zomer outfits van een van de meest geliefde sportmerken. We zouden veel vaker kledingcombinaties met elkaar moeten delen. Zo ziet iedereen er altijd superleuk uit. Ik weet van mezelf namelijk heel goed dat ik lang niet altijd genoeg inspiratie heb. En daardoor is niet elke outfit wat het had kunnen zijn. Nu leek het mij leuk wat outfit inspiratie te geven aan anderen en wel van het merk Adidas. Mocht je hetzelfde probleem hebben als ik, lees dan vooral de tips in deze blog om van elke(sportieve) outfit iets moois te maken.

Adidas voor dames

Het sportieve merk heeft echt van alles wat. Of het nu gaat om sneakers en een trainingspak of een leuk, simpel  jurkje met Adidas logo. Voor vrouwen zijn er dan ook veel verschillende type kleding die kunnen bijdragen aan leuke outfits. Zo zou je bijvoorbeeld een Adidas legging kunnen combineren met een basic T-shirt. Zo zorg je voor een erg basic look die er toch heel goed uit ziet. Om het af te maken zou je er natuurlijk voor kunnen kiezen om een paar Adidas sneakers onder deze kledingcombinatie aan te doen. Wil je voor iets sportievere look gaan dan kun je er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om een trainingspak aan te doen. Deze zijn er in erg veel kleuren. En juist in de zomer is het leuk om voor felle kleuren te gaan. Een trainingspak hoef je natuurlijk niet altijd in zijn geheel aan te trekken. Het staat namelijk ook goed als je een  spijkerbroek met het jasje van een trainingspak combineert.

Adidas voor mannen

Ook voor de heren zijn er genoeg kledingstijlen en combinaties om uit te kiezen. Een T-shirt met een trainingsbroek als onderkant doet het altijd goed.  Ook de korte broeken van Adidas zien we steeds vaker bij de heren. Vaak is dit dé outfit die zij in de zomer aandoen met de welbekende badslippers.  Vooral jongeren zien we steeds vaker met de Adidas badslippers. Dan heb je naast de zomerkleding ook de hoodies. Die passen niet per definitie bij de zomer, maar ze kunnen niet ontbreken in de tas. Op een zomeravond kan het ideaal zijn om een Adidas hoodie aan te doen in plaats van een jas.

adidas

Adidas sneakers voor iedereen

Volgens mij heeft iedereen op zijn minst een paar sneakers van het merk in zijn of haar collectie. Van de basic modellen tot de schoenen die niet zomaar overal bij passen. Het merk heeft echt voor iedereen een paar sneakers waar je wild van wordt. Bij FreshCotton vind je de te gekke kleding en sneaker collectie online. En als je vandaag een bestelling plaatst, heb je jouw spullen morgen in huis!